Nis festivali “HardhFest” në ‘shtëpinë e verës’ në Rahovec

Nis festivali “HardhFest” në ‘shtëpinë e verës’ në Rahovec

Nga sot e  deri më datën 18 gusht në Rahovec me sloganin “Një got’ për mot”, mbahet edicioni i 18-te i festivalit, “HardhFest”.

Ashtu si edhe ne edicionet e kaluara, edhe këtë vit do të ketë performim nga grupe dhe artistë nga jashtë vendit.

Veçanti e këtij edicioni të Hardh Fest 2019 është që do të ndahen për veshtarët dhe verëtarët më cilësor do të jenë kupat që janë përzgjedhur për t’i shpërblyer ata.

Festa e Vjeljes së Rrushit “Hardh Fest”, është manifestim në komunën e Rahovecit dhe nga më të veçantat në Kosovë, ku përmes këtij manifestimi tradicional, synohet që të promovohen vlerat e rajoneve vreshtare të Kosovës dhe produktet e tyre.

KOMENTE