Nirvana: I vjen era shpyrt adoleshence (Smells like teen spirit)

Nirvana: I vjen era shpyrt adoleshence (Smells like teen spirit)

I VJEN ERA SHPYRT ADOLESHENCE (NIRVANA: SMELLS LIKE TEEN SPIRIT)

[Strofa 1]

Mushi pushk’t, merri shok’t
Âsht arg’tuse me hupë dhe m’u bâ kishe
Ajo âsht jashtë loje dhe konfidente
Oh jo e di, fjalë e pistë

[Para-refreni]

Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung

[Refreni]

Me drita fikë âsht ma pak e rrezikshme
Qe ku jemi tash, arg’tona (ti)
Po nihna budallë e infektues
Qe ku jemi tash, arg’tona
Melez, Albino
Mushkâjë, libido jem, po

[Pas-refreni]

Hej, jej

Video: NIRVANA: SMELLS LIKE TEEN SPIRIT

[Strofa 2]

Jâm ma i keq n’atâ që e bâj ma s’miri
Dhe për kët’ dhuratë, nihna i beku’m
Grupi jonë i vogël u kânë gjith’
Edhe ka me kânë gjith’ dej n’fund

[Para-refreni]

Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung

[Refreni]

Me drita fikë âsht ma pak e rrezikshme
Qe ku jemi tash, arg’tona
Po nihna budallë e infektues
Qe ku jemi tash, arg’tona
Melez, Albino
Mushkâjë, libido jem, po

[Pas-refreni]

Hej, jej

[Strofa 3]

Dhe harroj bash pse shijoj
O po, poget që m’shtin me buzqeshë
E gjeta ‘shtirë, âsht ‘shtirë me gjetë
Epo mirë, qyshdokoftë, s’ka dert

[Para-refreni]

Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung, sa poshtë
Tung, tung, tung

[Refreni]

Me drita fikë âsht ma pak e rrezikshme
Qe ku jemi tash, arg’tona
Po nihna budallë e infektues
Qe ku jemi tash, arg’tona
Melez, Albino
Mushkâjë, libido jem, po

[Outro]

Refuzim, refuzim, refuzim, refuzim, refuzim
Refuzim, refuzim, refuzim, refuzim

/RIDVAN BUNJAKU/

KOMENTE