Ngushëllimi i kryetarit Haliti me rastin e vdekjes së veteranit të arsimit, Alush Sokoli

Ngushëllimi i kryetarit Haliti me rastin e vdekjes së veteranit të arsimit, Alush Sokoli

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me rastin e vdekjes së veteranit të arsimit, Alush Sokoli, ka shprehur sot ngushëllimet më të sinqerta për vdekjen e tij.

Të nderuar qytetarë të komunës së Vitisë, me rastin e vdekjës së veteranit të arsimit, z. Alush Sokoli dëshiroj të ju shprehi ngushllimet më të sinqerta për familjen Sokoli nga Vërbani i Vitisë por edhe për të gjithë ata që e njohën atë.

Ai do të mbahet mend si një njëri i cili ka dhënë një kontribut të çmuar në edukimin dhe arsimimin e shumë gjenratave prandaj vepra e tij do të zë një vend të pazëvendesushëm në arsim.

Megjithatë njerzë të dijës si z. Sokoli do të mbahen mend për kontributin e tyre të dhënë në arsim” u shpreh ndër tjerash kryetari Haliti në telegramin e ngushëllimit të tij. /2LONLINE.com/

KOMENTE