Nga shiu i shpejt doli nga shtrati lumi në Raincë të Preshevës

Nga shiu i shpejt doli nga shtrati lumi në Raincë të Preshevës

Në mbrëmjë e së enjtës reshjet e shiut kanë rënë furishëm për disa orë në komunën e Preshevës  dhe lumi i fshatit Raincë ka dalë nga shtrati dhe kështu ka shkaktuar frikë te banorët.

Në një video të shpërndarë nga banorët lokal shihet gjendja e rrjedhës së lumit që kalon në mes të fshatit, shkruan Titulli.com.

Akoma nuk dihet se cilët janë dëmet e shkaktuara nga këto vërshime por banorët kanë lajmëruar se mundë të jenë të mëdha ndërsa për në njerëz nuk është lajmëruar.

BURIMI: Titulli.com

VIDEO

KOMENTE