Nga rastet e reja me COVID-19, tetë janë nga Komuna e Kamenicësfotoilustruese

Nga rastet e reja me COVID-19, tetë janë nga Komuna e Kamenicës

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik sot ka bërë 18 testime në Kamenicë, ku tetë prej tyre kanë rezultuar pozitiv ndaj virusit SARA-CoV-2.

Katër persona janë nga fshati Topanicë dhe katër nga fshati Hodonoc.

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati ka bërë apel tek qytetarët që t’i zbatojnë të gjitha udhëzimet e dhëna nga Ministria, IKSHP dhe nga Komuna.

“Nga 18 testime të kryera sot në IKShP, fatkeqësisht tetë (8) prej tyre kanë rezultuar pozitiv. Katër raste në Topanicë dhe katër raste në Hodonoc. Numri në total i të infektuarve në komunën tonë ka arritur në 23 dhe shpresoj të mos kemi raste të tjera. Është shumë me rëndësi t’i zbatoni të gjitha udhëzimet dhe të mos keni kontakte të afërta me të tjerët”, ka thënë Kastrati.

Deri më tani në Komunën e Kamenicës janë gjithsej 23 persona të prekur nga COVID-19.

Qëndroni në shtëpi, shpëto vetën dhe familjen tënde!

KOMENTE