Nga njësitë e kërkim shpëtimit u gjet trupi i pajetë i policit Malsor Dashi

Nga njësitë e kërkim shpëtimit u gjet trupi i pajetë i policit Malsor Dashi

Njësitë e kërkim shpëtimit të FSK-së, Policisë së Kosovës dhe AME-së (Agjencisë së Kosovës për Emergjenca), sot në orën 15 e 45, në kilometrin e 5-të nga vendi i aksidentit, kanë gjetur trupin e pajetë të policit Malsor Dashi.

Vazhdojnë kërkimet për trupin e policit tjetër.

KOMENTE