Nga nesër në Kosovë fillon faza e tretë e masave lehtësuese

Nga nesër në Kosovë fillon faza e tretë e masave lehtësuese

Nga nesër në Kosovë fillon faza e tretë e masave lehtësuese, të vendosura nga Qeveria e Kosovës për shkak të koronavirusit.

Në këtë fazë pritet hapja e gastronomisë në përgjithësi, e kinemave, e teatrove dhe e veprimtarive të tjera.

“Qarkullimi i qytetarëve në bazë të situatës epidemiologjike, transporti urban dhe ndërurban, taksitë, gastronomia, provimet në Arsimin e Lartë, Testi i Maturës dhe Arritshmërisë, Hapja e Kinemave dhe Teatrove, Hapja Selektive e Aktiviteteve Sportive”, thuhet në njoftimin  e Ministrisë së Shëndetësisë.

KOMENTE