Nga konsumimi i verës mund të humbisni peshë!

Nga konsumimi i verës mund të humbisni peshë!

Një nga zbulimet e fundit në lidhje me avantazhet mjekësore të verës është se me pirjen e saj para se të bini në gjumë, mund të humbisni peshë.

Janë një numër i madh i njerëzve që betohen se pirja e verës ka pasur efekt në humbjen e peshës.

Shumë hulumtime tjera janë bërë për të gjetur benefitet e verës, duke përfshirë edhe atë në Universitetin e Danimarkës, të cilët kanë gjetur se personat që kanë pirë verë çdo ditë kanë qenë në formë dhe kanë ruajtur peshën në krahasim me pjesën tjetër të cilët nuk kanë konsumuar verë.

Po ashtu, kjo pije alkoolike zvogëlon rrezikun e goditjeve në tru dhe rrezikun e sëmundjeve të zemrës.

KOMENTE