Nga e hëna do të fillojë procesi mësimor në Kosovë

Nga e hëna do të fillojë procesi mësimor në Kosovë

“Sot, në takim me kryetarin e Kuvendit Kadri Veseli dhe përfaqësuesit e SBAShK-ut përfunduam marrëveshjen me sindikatat dhe u dakorduam që mësimi të fillojë të hënën”, ka shkruar në profilin e tij, kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj.

ja psotim i tij:

Sot, në takim me kryetarin e Kuvendit Kadri Veseli dhe përfaqësuesit e SBAShK-ut përfunduam marrëveshjen me sindikatat dhe u dakorduam që mësimi të fillojë të hënën. Dialogu ynë do të vazhdojë në funksion të përmirësimit të sistemit arsimor në vend. Urime nxënës!

RH

KOMENTE