Nga 17 mostrat e sotme për Covid-19 në Gjilan, të gjitha kanë rezultuar negative

Nga 17 mostrat e sotme për Covid-19 në Gjilan, të gjitha kanë rezultuar negative

Nga 17 mostrat e sotme që ishin marr në Gjilan për testim për Covid-19 , të gjitha kanë rezultuar negative.

“Po shpresojmë shumë që me sonte po e mbyllim infeksionin sipas kontakteve nga ditët e fundit. Do të vazhdojmë t’i monitorojmë dhe mbështesim rastet e prekura. Urojmë shërim të shpejtë dhe mbylljen edhe të këtij burimi të infeksionit”, ka thënë kreu i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri.

KOMENTE