Nga 15 maji mbyllet për qarkullim të automjeteve rruga “Skënderbeu”fotoilustruese

Nga 15 maji mbyllet për qarkullim të automjeteve rruga “Skënderbeu”

Komuna e Kamenicë njofton të gjithë qytetarët që nga data 15.05.2020 rruga “Skënderbeu” do të mbyllet për qarkullim të automjeteve (duke filluar nga hyrja e shkollës “Fan Noli” deri tek udhëkryqi që shkon tek Policia).

Ndalim qarkullimi për automjete do të bëhet për shkak të fillimit të punëve për ndërtimin e bulevardit të qytetit.

Qarkullimi i automjeteve gjatë kësaj periudhe do të bëhet përmes dy rrugëve alternative, ku dhe do të vendosen sinjalizuesit përkatës.

KOMENTE