Nga 1 shtatori hapet çerdhja “Filizat”fotoilustrim

Nga 1 shtatori hapet çerdhja “Filizat”

Drejtoria Komunale e Arsimit në Kamenicë ka bërë të ditur se nga nesër (01 shtator 2020) do të rihapet Institucioni parashkollor “Filizat”.

Hapja e çerdhes do të bëhet pas pushimit, pastrimit gjeneral dhe dezinfektimit të objektit të çerdhes.

“Çdo prind dhe fëmijë duhet të tregohet i kujdesshëm, të mbajnë distancën dhe pastërtinë, thuhet nv njoftimin e komunës. /2LONLINE.com/

KOMENTE