Nesër hapet rruga “Skënderbeu” për qarkullim të rregullt të veturave

Nesër hapet rruga “Skënderbeu” për qarkullim të rregullt të veturave

Komuna e Kamenicës pas përfundimit të festave të fundvitit ka larguar dritat, këndin e lojërave dhe bredhin në sheshin “Metush Krasniqi”.

Nga data 10 janar 2020 (e premte) pritet të filloj qarkullimi i rregullt i veturave në rrugën “Skënderbeu”.

Komuna falenderon të gjithë qytetarët për bashkëpunim.

KOMENTE