Nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrike dhe ujit, në lagjen “Dëshmorët e Kombit”

Nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrike dhe ujit, në lagjen “Dëshmorët e Kombit”

Shërbimet e Shpërndarjes së Energjisë elektrike në Kosovë “ KEDS”, njofton se me datën 14 nëntor 2018, nuk do të ketë energji elektrike në lagjen “Dëshmorët e Kombit” në Kamenicë.

Për këtë arsye edhe kompania regjionale e ujësjellësit “Hidromorava” njofton se për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike, furnizimi i qytetit me ujë të pijshëm gjatë kësaj kohe do të jetë me kapacitet të kufizuar.

KOMENTE