Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi me SH.E.K “Qëndresa Kosovare”

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi me SH.E.K “Qëndresa Kosovare”

Kryetari i Komunës së Kamenicës,  Qëndron Kastrati sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me drejtorin e Shoqatës Ekonomike Kulturore “Qëndresa Kosovare”, Islam Cakaj.

Kjo marrëveshje bashkëpunimi parasheh projekte në sektorin social, kulturor e shëndetësor.

“Jam shumë i lumtur që bashkë me “Qëndresën Kosovare” e cila mbledhë fonde nga shtete të ndryshme e kryesisht nga Kuvajti, do të bashkëpunojmë në projekte të caktuara”, tha kryetari Kastrati.

Ai tha se u është mirënjohës drejtorit të kësaj shoqate dhe menaxherit Samir Salihu për përkrahjen dhe gatishmërinë e tyre për bashkëpunim.

KOMENTE