Nënkryetari i Komunës së Kamenicës priti në takim përfaqësuesit e KEDS-it

Nënkryetari i Komunës së Kamenicës priti në takim përfaqësuesit e KEDS-it

Nënkryetari i Komunës së Kamenicës, Faton Jakupi ka pritur në një takim përfaqësuesit e KEDS-it, Avni Alidemaj dhe Ragmi Hoda.

Gjatë takimit është diskutuar për punët që janë duke u bërë në vendosjen e 3 trafove në fshatin Koretin, ku nga Komuna është kërkuar që projektet të finalizohen me lloto. Gjithashtu është diskutuar edhe për projektin e furnizimit me energji elektrike në fshatit Svircë.

Nënkryetari Jakupi shprehet i kënaqur me bashkëpunimin ndërmjet Komunës së Kamenicës dhe KEDS-it dhe që sipas tij ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe në të ardhmen me projekte tjera e që janë të domosdoshme për banorët e komunës së Kamenicës.

KOMENTE