Në Universitetin e Gjilanit sot fillojnë të mbahen provimet pranueseFOTOILUSTRIM

Në Universitetin e Gjilanit sot fillojnë të mbahen provimet pranuese

Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan,  sot fillojne të mbahen provimet pranuese sipas orarit si vijon:

Fakulteti Juridik, më datë 02.10.2020 e premte, ora 09:00jë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2020/2021 për studimet BAÇELOR, se provimet pranuese do të mbahen si vijon:

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike, më datë 02.10.2020 e premte, ora 12:00

Fakulteti i Shkencave Aplikative, më datë 02.10.2020 e premte, ora 12:00

Fakultetit i Edukimit programi Fillor, më datë 03.10.2020 e shtune, ora 09:00

Fakultetit i Edukimit programi Parafillor, më datë 03.10.2020 e shtune, ora 12:00

Fakulteti Ekonomik, më datë 03.10.2020 e shtune, ora 12:00

Kurse aplikantët për pranimin si student të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2020/2021 për studimet MASTER, do të mbahen si vijon:

Programi E-Qeverisja, më datë 03.10.2020 e shtune, ora 15:00

Programi Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike, më datë 03.10.2020 e shtune, ora 15:00

Aplikantët me vete duhet të kenë patjetër Fletë Konfirmimin të cilin e kanë marrë në rastin e dorëzimit të dokumenteve dhe një dokument identifikimi.

Po ashtu për shkak të ruajtjes së shëndetit publik, duhet të respektojnë masat Anti-Covid 19, andaj luten që me vete të keni edhe maskat mbrojtëse. /2LONLINE.com/

KOMENTE