Në Smirë të Vitisë po asfaltohen disa rrugë rurale

Në Smirë të Vitisë po asfaltohen disa rrugë rurale

Në fshatin Smirë të Komunës së Vitisë, sot kanë filluar punimet në asfaltimin e disa rrugëve. Projektet infrastrukturore në këtë fshat janë duke u realizuar në kuadër të projektit të komunës së Vitisë, për asfaltimin e rrugëve rurale.

Konkretisht sot në Smirë u asfaltua Rruga e Kroit si dhe rruga që lidhë mes veti Rrugën e Shkupit me rrugën “Hetem Pajaziti”.

Gjithashtu në Smirë po vazhdojnë punimet edhe në asfaltimin e rrugëve të tjera si rruga e “ Bibrrakëve” sipas zyrtarëve komunal së shpejti do të fillojnë punimet edhe në asfaltimin e rrugës “Bajram Ahmeti”.

KOMENTE