Në shkollën “Metush Krasniqi”, krijohet këndi multifunksional

Në shkollën “Metush Krasniqi”, krijohet këndi multifunksional

Në shkollën “Metush Krasniqi” në Roganë të Kamenicës, 15 nxënës të klubit vullnetar “Uniket” së bashku me dy arsimtarët Besim Kryeziu dhe Bilka Kryeziu kanë krijuar këndin multifunksional.

Ky projekt është financuar me një fond modest nga organizata Toka në mentorimin e Hatixhe Zeka.

“Falenderojmë arsimtarët Besim Kryeziu dhe Bilka Kryeziu për angazhimin si dhe organizatën Toka me Hatixhe Zeka për kontributin”, thuhet në komunkatën e komunës. /2LONLINE.com/

KOMENTE