Në shkollën “Abdullah Krashnica-Presheva” mësimi do të realizohet onlinefotoilustrim

Në shkollën “Abdullah Krashnica-Presheva” mësimi do të realizohet online

Për shkak të rasteve me COVID-19, mbyllet shkolla “Abdullah Krashnica-Presheva në fshatin Koretin tv kamenicës.

Shkolla fillore në Koretin “Abdullah Krashnica-Presheva” me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë është mbyllur, për arsye se gjashtë (6) mësimdhënës dhe një (1) punëtor teknik kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Kjo shkollë do të vazhdojë mësimin sipas Skenarit C, pra mësimi do të realizohet online . /2LONLINE.com/

KOMENTE