Në Rajonin e Gjilanit 341 të gjobitur për mosrespektim të masave anticovid

Në Rajonin e Gjilanit 341 të gjobitur për mosrespektim të masave anticovid

Sipas raportit policor të Policisë Rajonale të Gjilanit, gjatë zbatimit të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës dhe institucionet e Shëndetësisë si pasojë e pandemisë Covid-19, për periudhën kohore një javore 30 dhjetor 2020 deri me 05 janar 2021, në të gjitha shtatë komunat e rajonit të Gjilanit, kanë shqiptuar gjithsej 341 fletëparaqitje për mos respektim të këtyre masave.

Në raste të veçanta Policia e Kosovës po ashtu ka asistuar inspektorët sanitar Komunal, në kontrolle të lokaleve hoteliere të cilat janë takuar duke mos i përmbush masat e kërkuara nga ana e Qeverisë së Kosovës Anti COVID- 19.

Policia e Kosovës i thërret dhe apelon te qytetarët që ti respektojnë me përpikëri masat e ndërmarra nga ana e Qeverisë , ne dhe të gjitha institucionet e shtetit e kemi vetëm një qëllim mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë, në të kundërtën moszbatimi i këtyre masave do të ketë konsekuenca ligjore. /2LONLINE.com/

KOMENTE