Në qytetin e Vitisë vendosen kamerat e sigurisë

Në qytetin e Vitisë vendosen kamerat e sigurisë

Në qytetin e Vitisë janë vendosur kamerat e sigurisë dhe atë në kuadër të bashkëpunimit të komunës së Vitisë me UNMIK-un dhe policinë.

Me këtë rast Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka parë nga afër punimet që po zhvilloheshin në instalimin e tyre.

Ai theksoi se vendosja e kamerave ishte edhe kërkesë e banorëve të qytetit dhe potencoi se më atë rritet siguria në qytet dhe është mirëpritur nga qytetarët.

Përndryshe kamerat e vëzhgimit janë vendosur në vendet më të frekuentuara të qytetit./2LONLINE.com/

KOMENTE