Në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 63 pacientë

Në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 63 pacientë

Në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 63 pacientë, sipas raportit të punës për datën 21 qershor 2021.

Prej tyre, 22 janë të konfirmuar pozitivë, 51 me oksigjeno-terapi , kurse 3 janë në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK janë të shtrirë 44  pacientë:

11 të konfirmuar me COVID-19

40 me oksigjeno-terapi

1 në gjendje të rëndë

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave

Klinika Infektive, 11 pacientë, një në gjendje të rëndë

Klinika e Pulmologjisë, 34 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 19 pacientë

2 në gjendje të rënduar

11 të konfirmuar pozitivë

11 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2  pacientë

Spitali i Pejës, 4 pacientë

Spitali i Gjilanit, 2  pacientë

Spitali i Ferizajt, 0 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 4  pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 3 pacientë

KOMENTE