Në QKUK dhe Spitalet e Përgjithshme po vazhdon trajtimi  i pacientëve me Covid

Në QKUK dhe Spitalet e Përgjithshme po vazhdon trajtimi i pacientëve me Covid

Në bazë të raportimeve nga klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitar të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme, në trajtim janë 93 pacientë, prej tyre 32 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 60 me oksigjeno-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 59 pacientë,

18 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë

18 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 18 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 41 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 34 pacientë

14 të konfirmuar pozitivë

15 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 15 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, nuk ka pacientë

Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

KOMENTE