Në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 953 pacientë

Në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 953 pacientë

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, në bazë të raportit të punës për datën 6 prill 2021, janë duke u trajtuar 953 pacientë.

789 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2

68 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve

35 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore

755 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë

Në QKUK janë të shtrirë 387 pacientë:

330 të konfirmuar me Sars Cov-2

15 në gjendje të rënduar

336 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 117 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësia Sportive), 89 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 69 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 88 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 13 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 5 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 566 pacientë:

460- të konfirmuar pozitivë

20- në gjendje të rënduar shëndetësore

419- me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 110 pacientë

Spitali i Gjakovës, 105 pacientë

Spitali i Pejës, 93 pacientë

Spitali i Gjilanit, 121 pacientë

Spitali i Ferizajt, 69 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 42 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 26 pacientë. /2LONLINE.com/

KOMENTE