Në prag të miqësores së Dritës me Shkëndijën e Tetovës

Në prag të miqësores së Dritës me Shkëndijën e Tetovës

Klubi Drita sot do të zhvillojnë ndeshje miqësore me Shkëndijën e Tetovës, në stadiumin e qytetit në Gjilan.

Ndeshja nis në orën 14:30, dhe po shihet si ndeshje që do t’u shërbejë të dy skuadrave për ta mbajtur formën.

Te Shkëndija do të debutojë trajnerit Ernest Gjoka, që e ka marrë drejtimin e skuadrës ditë më parë.

KOMENTE