Në Pozheran asfaltohet rruga që lidhë mes veti tri lagje

Në Pozheran asfaltohet rruga që lidhë mes veti tri lagje

Në Pozheran të Vitisë, sot është bërë asfaltimi i një rruge që lidhë tri lagje të këtij lokaliteti konkretisht banorët e një pjese të lagjes Zuka, Rama dhe Halabaku.

Me këtë rast, kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë me bashkëpunëtor kanë vizituar nga afër punimet në asfaltimin e kësaj rruge që është mirëpritur nga banorët e këtij lokaliteti të madh. /2LONLINE.com/

KOMENTE