Në pesë ambulanca investohet në ngrohje qendrore

Në pesë ambulanca investohet në ngrohje qendrore

Në fshatin Sadovinë e Jerlive, të Komunës së Vitisë, në Qendrën e Mjekësisë Familjare, kanë filluar punimet për rregullimin e ngrohjes qendrore dhe ndërrimin e kaldajës me energji elektrike,

Projekti për rehabilitimin dhe rregullimin e ngrohjeve qendrore do të bëhet edhe në Sllatinë të Epërme, Beguncë, Smirë e Remnik.

Udhëheqësit komunal të Vitisë, kanë vizituar sot Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatit Sadovinë e Jerlive, ku po punohej në renovimin e këtij rrjeti. /2LONLINE.com/

KOMENTE