Në mungesë të kuorumit ndërpritet seanca e katërt e Kuvendit Komunal të Vitisë

Në mungesë të kuorumit ndërpritet seanca e katërt e Kuvendit Komunal të Vitisë

Seanca e katërt e Kuvendit Komunal të Vitisë, e paraparë të mbahet sot është ndërprerë. Sipas kryesuesit të Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira pas miratimit të rendit të ditës dhe në mungesë të kuorumit është ndërprerë kjo seancë.

Ai bëri me dije se mbledhja e katër e kuvendit komunal të Vitisë është paraparë të vazhdoj nesër në fillim në ora 09:00h në Shkollën e Mesme Profesionale “Jonuz Zejnullahu” në Viti.

KOMENTE