Në Komunën e Vitisë u asfaltuan sot edhe tri rrugë

Në Komunën e Vitisë u asfaltuan sot edhe tri rrugë

Komuna e Vitisë ka vazhduar me realizimin e projekteve infrastrukturore, konkretisht asfaltimin e rrugëve në lokalitete të ndryshme.

Me këtë rast, kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar rrugët e sapo asfaltuar në qytetin e Vitisë si rruga “Mehmet e Selami Ismajli” dhe rrugën në afërsi të hipermarketit “ETC”.

Ai poashtu ka parë për së afërmi edhe rrugën që lidhë Ramnishtën me fshatin Binqë, rrugë kjo e cila gjithashtu është asfaltuar sot.

KOMENTE