Në Komunën e Gjilanit procesi nis mbarë, hapen të gjitha qendrat e votimit pa asnjë problem

Në Komunën e Gjilanit procesi nis mbarë, hapen të gjitha qendrat e votimit pa asnjë problem

Ferid Shabani, kryesues i Komisionit Komunal Zgjedhor (KKZ) për Komunën e Gjilanit ka bërë me dije të gjitha qendrat e vendvotimit janë hapur me kohë dhe pa asnjë problem.

Kurse lidhur me përqindjen e daljës së votuesve në zggjedhje tha se do të raportohet në ora 11:OO, 15:OO dhe në ora 19:OO.

Sipas tij, të drejtë vote në komunë e Gjilanit kanë 103 mijë e 54 votues në 34 qendra votimi me 129 vendvotime

KOMENTE