Në Klinikën Infektive janë të hospitalizuar 40 pacientë me Covid-19

Në Klinikën Infektive janë të hospitalizuar 40 pacientë me Covid-19

Sipas raportit ditor të datës 14.06.2020, në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare janë të hospitalizuar 40 raste me Covid-19.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid-19 është si vijon;

27 raste janë në gjendje stabile.
12 raste janë duke u trajtuar në repart me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në repartin e Mjekimit Intensiv është duke u trajtuar një paciente në gjendje kritike me frymëmarrje të asistuar dhe përkujdesje intensive.

Sot, në repartin e Mjekimit Intensiv në Klinikën Infektive, ka ndërruar jetë pacientja 76 vjeçare nga komuna e Prizrenit, e pranuar me 07.06.2020 e cila veç infeksionit me Covid -19, kishte edhe sëmundje tjera shoqëruese.

KOMENTE