Në Klinikën Infektive janë të hospitalizuar 10 pacientë me Covid-19

Në Klinikën Infektive janë të hospitalizuar 10 pacientë me Covid-19

Në Klinikën Infektive të QKUK-së sot janë të hospitalizuar 10 pacientë me Covid-19.

Prej tyre:

• 6 pacientë janë në gjendje stabile;
• 4 me gjendje të rëndë (2 me oksigjenoterapi dhe 2 në Mjekimin intensiv).

Në klinikë janë edhe 5 pacientë të tjerë negative në Covid-19, por që e vazhdojnë mjekimin.

KOMENTE