Në Kliniken Infektive aktualisht janë duke u trajtuar 10 raste me Covid-19

Në Kliniken Infektive aktualisht janë duke u trajtuar 10 raste me Covid-19

Në Kliniken Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), sipas raportit të datës 18.05.2020, janë duke u trajtuar 10 raste me Covid-19.

7 raste janë në gjendje stabile, 3 raste janë në gjendje më të rënduar në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive, 2 prej tyre janë duke u trajtuar në mjekimin Intensiv të kësaj klinike,

Kurse nga klinika Infektive do të lirohen 5 pacientë.

KOMENTE