Në Klinikën e Pulmologjisë s’ka më pacientë të prekur me COVID

Në Klinikën e Pulmologjisë s’ka më pacientë të prekur me COVID

Në Klinikën e Pulmologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, s’ka më pacientë të prekur me COVID-19.

Pas përmirësimit të gjendjes shëndetësore, disa pacientë janë liruar për në shtëpi, ndërsa disa të tjerë janë transferuar në Klinikën Infektive 2 ( Mjekësinë Sportive) për trajtim të mëtutjeshëm.

Kjo klinikë, nga tani do të trajtojë vetëm pacientët post-covid, njofton Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës. /2LONLINE.com/

KOMENTE