Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 80 pacientë

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 80 pacientë

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 80 pacientë.

Sipas raportit të punës për datën 15 korrik, 32 janë të konfirmuar pozitivë, 1 në gjendje të rëndë, kurse 39 me oksigjeo-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 72 pacientë:
28 të konfirmuar me Covid-19
37 me oksigjeno-terapi
1 në gjendje të rëndë

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave:
Klinika Infektive, 28 pacientë+ 3 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë dhe 1 në gjendje të rëndë
Klinika e Pulmologjisë, 41 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 8 pacientë:
4 të konfirmuar pozitivë
2 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme:
Spitali i Gjakovës, 2 pacientë
Spitali i Pejës, 3 pacientë
Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

KOMENTE