Në Kamenicë, Viti e Rranilluk raportohen tri raste të zjarrit

Në Kamenicë, Viti e Rranilluk raportohen tri raste të zjarrit

Autoritetet policore kanë bërë me dije për një rast zjarrvënie që  sipas statistikave policore është regjistruar në Drobesh të Vitisë,  si dhe dy  raste të cilësuar “shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”, që janë regjistruar në Krilevë të Kamenicës dhe Kurmjan të Ranillukut.

Raporti i policisë për rastet në fjalë:

ZJARRVËNIE

Fsh. Drobesh, Viti 13.09.2021 – 14:50. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se, në rrethana të panjohura është përfshirë në zjarr punëtoria e tij me pjesë të automjeteve. Zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë  fikur zjarrin. Rasti është duke u hetuar.

 SHKAKTIM I RREZIKUT TË PËRGJITHSHËM

·         Fsh. Krilevë, Kamenicë, 13.09.2021 – 16:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se persona të panjohur kanë ndezur një zjarr dhe si pasojë janë djegur rreth 20 hektar fidanë të ndryshme dhe bimë. Rasti është duke u hetuar.

·         Fsh. Kurmjan, Ranilluk 13.09.2021 -15:30 Është përfshirë nga zjarri pemishtja me lajthi pronë e ankuesit mashkull kosovar. Njësiti i zjarrfikësve ka arritur që ta lokalizoj dhe fikë zjarrin. Rasti në hetime.  /2LONLINE.com/

KOMENTE