Në Kamenicë organizohen aktivitete për shënimin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Në Kamenicë organizohen aktivitete për shënimin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Komuna e Kamenicës në bashkëpunim me Drejtorinë për Rini, Kulturë dhe Sport organizon aktivitete të ndryshme për nder të përvjetorit të Pavarësisë.

Aktivitetet e planifikuara për datën 17 shkurt 2021 janë :

Ora 10:00, Turniri në ping-pong, Vendi: ShFMU: “17 shkurti” në Muçiverc.

Ora 10:00, Turniri i shahut, Vendi: Restaurant “Liona” Kamenicë.

Ora 11:30, Seancë solemne e Kuvendit Komunal, Vendi: Salla e Kuvendit.

Ora 12:00, Homazhe Varrezave të Dëshmorëve, Vendi: Lagjja Malësia.

Ora 12:30, Ekspozita “Trashëgimia Kulturore Nëpërmjet Objekteve Etnografike”, Vendi: Palestra e Sportit.

Ftohen të gjithë qytetarët të respektojnë masat Anti-Covid-19. Vendosja e maskës dhe mbajtja e distancës janë obligative. /2LONLINE.com/

KOMENTE