Në Japoni prodhohet “çipsi” që pihet

Në Japoni prodhohet “çipsi” që pihet

Ngrënja e një “çipsi” është punë që bëhet me dy duar (një për të mbajtur paketën dhe tjetra për të ngrënë ato) kështu që ata nuk janë me të vërtetë të përshtatshëm për ditët e sotme të ngakuara me punë.

Për t’a evituar yndyrën në duar dhe ngarkesën gjatë ngrënies, një firmë japoneze e ka shpikur një ide të re.

Ajo ka nisur prodhimin e cipsave që pihen, kështu që ju mund të derdhni atë në një mënyrë shumë më të lehtë në gojën tuaj.

Mund të tingëllojë pa kuptim, por në të vërtetë ka kuptim. Shpresojmë që një trend i tillë të përhapet sa më shpejt nëpër gjithë botën.

KOMENTE