Në Gjykatën themelore në Bujanoc emërohen dy gjykatës të rinj, integrimi i shqiptarëve mbetet sfidë

Në Gjykatën themelore në Bujanoc emërohen dy gjykatës të rinj, integrimi i shqiptarëve mbetet sfidë

Në Gjykatën themelore në Bujanoc janë emëruar edhe dy gjykatës të rinj, Nedretan Rexhepin dhe Dragana Nakiq të cilët deri më tani kishin rolin e ndihmës gjykatësit.

Rexhepi dhe Nakiq  u zgjodhën  me vendim të Kuvendit të Serbisë më 6 maj, ndërsa betimin e kanë dhënë më 19 maj të këtij viti.

Me gjithë përpjekjet politike shqiptare, integrimi më i madh i shqiptarëve në institucione të gjyqësorit në Bujanoc dhe Preshevë vazhdon të mbetet i vogël në krahasim me popullsinë.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE