Në Gjilan duhet të hapen qendra tjera mobile për vaksinim

Në Gjilan duhet të hapen qendra tjera mobile për vaksinim

Kjo situatë e rëndë me pandeminë kërkon unitet të brendshme pa shikuar interesat politike për të tejkaluar këtë gjendje të rëndë.

Nga: Izmi ZEKA

Nuk dua të ndalemi se si dhe në çfarë mënyrë po menaxhohet kjo situatë e rëndë nga institucionet shtetërore.

Mirëpo tani institucionet shëndetësor në përgjithësi e në rastin që po shkruaj  po ju drejtohem institucioneve komunale ë Gjilanit  që në një kohë tepër të shkurtër të hapin qendra mobile në lagjet e mëdha të qytetit  në mënyrë që vaksinimi të jetë masiv dhe tu krijojmë kushte qytetarëve  pa pritje të gjata të marrin vaksinën.

Vetëm salla e sporteve “Bashkim Selishta” nuk mjafton për të “kapërdirë” fluksin për vaksinim ku do të mundësojnë shpërndarjen e shpejt të virusit.

Prandaj kryetari i komunës dhe institucionet shëndetësore të hapin qendra  të përkohshme për vaksinimin masiv.

Çdo ditë e humbur  do të kushtojë me jetë njerëzish.

Kjo mund dhe duhet të bëhet  sa më shpejtë. /2LONLINE.com/

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE