Në fshatin Radivojcë asfaltohen dy rrugë

Në fshatin Radivojcë asfaltohen dy rrugë

Në fshatin Radivojcë të Vitisë, në kuadër të projektit për asfaltimin e rrugëve rurale janë asfaltuar sot rrugët “Beqiri” dhe “ Faik Konica”.

Me këtë rast kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka inspektuar këto punime ku edhe u mirëprit nga banorët lokal të cilët e falënderuan atë për këtë projekt infrastrukturor.

KOMENTE