Në Drobesh do të ndërtohet palestrafotoilustruese

Në Drobesh do të ndërtohet palestra

Nesër më 26 korrik 2017 ( e mërkurë), do të fillojnë punimet e projektit për ndërtimin e Palestrës Sportive në Viti, njofton Zyra për Informim e Komunës së Vitisë.

Ndërtimi i Palestrës do të bëhet në lokacionin në afërsi të rrugës magjistrale Viti-Gërlicë-Ferizaj, respektivisht në fshatin Drobesh.

Pritet që në ceremoninë e fillimit të punimeve në ora 14:00, ku do të jenë pjesëmarrës zyrtarë të lartë nga Institucionet qendrore dhe lokale, njofton Zyra për Informim e Komunës së Vitisë.

KOMENTE