Në ditën e pranverës mbjellin pisha

Në ditën e pranverës mbjellin pisha

Në ditën e pranverës “BasketShishe” zhvilloi aktivitetin e planifikuar qysh në fillim të projektit.

Arta Bunjaku, njëra nga përfaqesuset e projektit “BasketShishe”, ka bërë me dije se  si falënderim ndaj shkollave: SHFMU “Selami Hallaçi”, SHFMU”Thimi Mitko” dhe SHFMU” Musa Zajmi” për përkrahjen e BasketShishe-së dhe mbledhjes së shisheve të plastikës, sot janë mbjellë nëpër oborret e secilës prej tyre nga një pishë.

Për më tepër foto nga ky aktivitet shih:

https://www.facebook.com/pg/BasketShishe/photos/?tab=album&album_id=2410307172337384

 

KOMENTE