Në Bujanoc regjistrohen 4 raste të reja pozitive me Covid-19

Në Bujanoc regjistrohen 4 raste të reja pozitive me Covid-19

Në Serbi gjatë 24 orëve të fundit kanë humbur jetën 15 persona nga koronavirusi (COVID-19), ndërsa janë shënuar 1.622 raste të reja me këtë virus, transmeton Titulli.com.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve është rritur në 4.214, ndërsa numri i përgjithshëm i rasteve me COVID-19 në Serbi ka arritur në 419.493.

Në komunën e Bujanocit, që nga fillimi i pandemisë janë regjistruar 818 raste pozitive me Covid-19, ndërsa më 13 shkurt janë regjistruar 34 raste te kontrollit me 4 rast pozitive, përcjellë Titulli.com.

Vlen të theksohet se vaksinimi në shtëpinë e shëndetit po vazhdon sipas lajmërimeve përmes formës online.

Aktualisht në Serbia janë hospitalizuar 3.840 persona, ndërsa 135 persona janë në respiratorë dhe 2.762.877 numri i përgjithshëm e testeve të kryera.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE