Në Bujanoc, 60 pacientë të prekur me Covid-19 gjatë muajit shkurt

Në Bujanoc, 60 pacientë të prekur me Covid-19 gjatë muajit shkurt

Në komunën e Bujanocit që nga fillimi i pandemisë, numri i pacientëve të prekur me Covid-19 ka rritur shifrën 834, përcjellë Titulli.com.

Sipas raportit të shtëpisë së shëndetit në Bujanoc gjatë muajit shkurt, numri i përgjithshëm i ekzaminimeve ishte 761, nga të cilët 663 ishin të rritur dhe 98 ishin fëmijë.

Në raport thuhet se vetëm deri më 16 shkurt, numri i përgjithshëm i pacientëve të prekur me Covid-19 është  60.

Nuk kishte asnjë punëtor të sëmurë në shtëpinë e shëndetit në Bujanoc më 16 shkurt ndërsa vaksinimi po vazhdon sipas procedurës së lajmërimve online.

BURIMI:Titulli.com

KOMENTE