Në bisedime me Bylbyl Sokolin, e konfirmon skuadra e Superligës

Në bisedime me Bylbyl Sokolin, e konfirmon skuadra e Superligës

Eshte raportua nëpër mediat e shumta kosovare se Bylbyl Sokoli sot do të prezantohet si trajner i Ferizajit, pas dorëheqjes së Bekim Isufi.

Tashmë, kjo skuadër ka konfirmuar lajmin se janë në bisedime me trajnerin e njohur rahovecian.

Më poshtë njoftimi i lëshuar në llogarinë zyrtare të Ferizajt:

FC Ferizaj në bisedime me ‘Profën’

Klubi ynë eshte në bisedime me trajnerin e mirënjohur vendor, Bylbyl Sokoli për të udhëhequr FC Ferizaj në sezonin pranveror.

Bisedimet janë duke vazhduar akoma, dhe për momentin nuk ka asnjë zyrtarizim.

Për çdo ndryshim do të njoftoheni me kohë në faqen zyrtare të klubit tonë.

KOMENTE