Ndihmohen 100 familje vitiase me asistencë sociale

Ndihmohen 100 familje vitiase me asistencë sociale

100 familje me asistencë sociale të komunës së Vitisë kanë marrë sot nga një pako me veshmbathje. Kjo ndihmë ju është dhënë atyre falë një donacioni nga Ministria e Mirëqenies dhe Punës Sociale të Republikës së Kosovë. Me rastin e shpërndarjes së këtyre ndihmave ka marrë pjesë edh zv. Kryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu si dhe Drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Basri Aliu. Ndër tjerash drejtori Aliu tha se ndihmat e tilla janë të mirëseardhura për familjet në asistencë sociale sidomos gjatë stinës së dimrit kur temperaturat janë më të ulëta.

KOMENTE