Ndërron jetë muzikanti i njohur shqiptar

Ndërron jetë muzikanti i njohur shqiptar

Ka ndërruar jetë tekstshkruesi dhe instrumentisti, Eroll Dogani. Ai ishte i njohur për disa bashkëpunime dhe projekte të shumta muzikore.

Dogani indetifikohej më së shumti për këngët popullore vajtuese, disa nga kënëgt më të njohur ishin “Mu betove” dhe “Une dhe ti”.

Lajmi për vdekjen e tij kanë pikëlluar miq, familjarë dhe adhurues të tij.

KOMENTE