Ndërpritet seanca e gjashtë e Kuvendit Komunal, opozita braktisi mbledhjen

Ndërpritet seanca e gjashtë e Kuvendit Komunal, opozita braktisi mbledhjen

Mbledhja e gjashtë e Kuvendit Komunal të Vitisë, është ndërprerë nga kryesuesi i Kuvendit Naim Pira, pasi këtë seancë e kanë braktisur këshilltarët e opozitës.

Shkak për braktisjen e kësaj seance ishin mospajtimet e pozitës dhe opozitës rreth Kornizës Afatmesme Buxhetore 2020-2021.

Pas hedhjes në votim të propozimit nga opozita që kjo pikë të shtyhet për një seancë tjetër, e ku me vota u vendos që kjo pikë të shqyrtohet në po këtë mbledhje, asambleistët e opozitës lëshuan mbledhjen në shenjë pakënaqësie.

Kuvendi pritet ti vazhdojë punimet, kur kryesuesi Pira të thërras sërish mbledhjen.

KOMENTE